Komme i form med frisbee

Det beste med en aktiv hobby er mosjonen man får. Kondisen kommer tilbake til nivået fra barndommen og kroppen føler seg frisk og god når man mosjonerer den daglig. Spør du oss, vil vi med hånden på hjertet kunne si at frisbee har forandret mange liv. Det som kanskje startet ut som en vanlig hobby, en morsom måte å tilbringe noen timer i en park, har utviklet seg videre for merkverdig mange mennesker. I dag finnes det en hel kultur rundt frisbee og alle bevegelsene man kan gjøre med den flygende tallerkenen.

Når man starter i gang med frisbee, vil det i første omgang være vanskelig å holde på over lange perioder. Frisbee innebærer en god del løping, i hvert fall hvis man ikke har fantastisk presisjon – noen klarer jo å stå helt stille med store avstander mellom partene og kaste frisbee til hverandre uten å bevege føttene. For de fleste andre blir dog løping en del av hobbyen. Man kaster og hopper, løper og kaster, ruller og spretter mens man har det gøy. Blir man en mester i frisbee vil man også få en skikkelig god kondis – kanskje tar man steget videre og blir en profesjonell løper? Usain Bolt ville garantert klare å fange en frisbee, med den utrolige farten hans. Kanskje blir det deg man satser penger på under neste OL?

Mange vil komme i form før sommeren – en frisbee koster vanligvis ikke mer enn noen tiere og kan brukes året rundt, om man vil. Så fort de første solstrålene begynner å uavbrutt skinne kan man bevege seg ut i parken for å trene. Etter en måned med moro vil man se kroppen forandre seg drastisk. Man blir spenstig og for en utrolig bra sans for koordinasjon. Du vil kunne bevege deg friere og føle deg fantastisk. Aldri mer hosting og harking etter 100-meteren!